AODES

AODES-MÖNKIJÄT

 

Metsätöissä, maataloudessa, mökillä, safarilla tai muuten liikkumiseen, Aodes -mönkijä on ihanteellinen valinta niin hyötyyn kuin huviin!

 

Kaikki Suomeen tällä hetkellä tuotavat Aodes mönkijät ovat ns. traktorimönkijöitä, joilla saa ajaa myös tiellä. Aodes Pathcross ATV:t ovat kaikki T3b -luokan ajoneuvoja, joiden kuljetta- miseen vaaditaan AM/121-luokan ajokortti (ns. mopoautokortti) tai henkilöauton B-ajokortti. Aodes ajoneuvojen maksiminopeus on rajoitettu 60 km tunnissa, ja kuskiksi pääsee 15-vuotiaana suoritettuasi tarvittavan ajokortin.

 

Aodes on luxusta, sillä jo pienimmässäkin 650 mallissa on 2-sylinterinen V-Twin moottori, joka takaa tehoa, vääntöä ja suorituskykyä. Ajokäyttäytyminen on tasaista ja miellyttävää. Runsaat lisävarusteet kaikissa Pathcross-malleissa tekevät ajosta entistäkin mukavampaa. Vakiona kaikissa mm. LED -valot, kaksi USB -virtapistoketta, vetokoukku, vahva vinssi jne.

 

Aodes Workcross UTV:t (rinnakkain istuttavat) ovat T1b -luokan ajoneuvoja, ja vaativat kus- kiltaan T-luokan traktorikortin. Näitä saa ajaa myös normaalilla henkilöauton B-ajokortilla. Moderni ulkonäkö, tehokkaat V-Twin moottorit, hyvä viimeistely ja lisävarusteena tehtaalla tehdyt lämpöhytit, 1000cc :ssä jopa ilmastointi. On fiilistä!

 

Ja mikä parasta, erittäin kilpailukyinen hinta lyö ”ässät” pöytään! Aodes Workcrossit saapuvat Suomeen syksyllä 2024.

 

AODES TEHDAS

 

SHANDONG ODES INDUSTRY CO.LTD
Aodes tuotteiden takana on Shandong Odes Industry, yksi Aasian arvostetuista ATV/UTV -valmistajista. Tehdas sijaitsee Kiinan Shandongissa.

Aodes tuotteiden historia alkoi jo vuonna 1994. Teknologiakehityksen myötä tehdas panosti uuteen tuotevalikoimaan ja tänään tuotannon ydin on AODES ATV/UTV- mönkijöissä, sekä golf-ajoneuvoissa. Tehdas aloittaa lähitulevaisuudessa myös uuden sukupolven moottorikelkkojen valmistuksen.

Tehtaan suurin vientimaa on Pohjois-Amerikka, lisäksi tehdas panostaa niin Etelä-Amerikan, Australian kuin Euroopan kasvaville markkinoille.

 

Vahvuutena korkea laatu, tehokkaat moottorit ja viimeistellyt tuotteet – Tuotteet, jotka erottuvat kilpailijoista.

 

Tehtaan kasvun tiellä AODES ei unohda sosiaalista vastuutaan ja kehittää tuotantoaan jatkuvasti ympäristöystävällisemmäksi.
Kunnianhimoinen tavoite on olla jatkossa yksi suurista merkeistä myös Euroopassa – Brändi, joka tunnetaan laajalti!

AODES, “All terrain Out-Door Equipments”.